BBQbijbel
van asperges tot zwezerik
Gebonden Nederlands 2016 1e druk 9789048832507Samenvatting
'BBQbijbel' is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In 'BBQbijbel' laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.
- BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
- UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
- HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
- DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
- MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
- DIVERSE CONDIMENTEN
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, 'BBQbijbel' is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.
DE PERS OVER 'SMARTBBQ'
'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.' - ELLE ETEN
'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.' - NRC
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan